Servicii

Curse regulate nationale

Sir Trans opereaza în acest moment curse zilnice (regulate și speciale) pe următoarele trasee

  • Bucuresti – Constanta – Mangalia
  • Mangalia – Constanta – Bucuresti
  • Bucuresti – Ploiesti
  • Ploiesti – Bucuresti
  • Bucuresti – Campina
  • Campina – Bucuresti
  • Bucuresti – Moreni
  • Moreni – Bucurestii
  • Bucuresti – Frumusani
  • Frumusani – Bucuresti

Transport persoane VIP

Sir Trans opereaza în acest moment si curse VIP

Inchirieri autocare/microbuze

 

Sir Impex inchiriaza autocare si microbuze pentru transport intern si international la standarde europene.

Va punem la dispozitie experienta noastra oferindu-va autocare, microbuze si personal de bord de inalta tinuta. Veti avea astfel siguranta unor deplasari si excursii reusite din toate punctele de vedere.

Conditii de calatorie

conditii de calatorie

1.Plata prin card

SIR IMPEX SRL ofera tuturor posesorilor de carduri bancare posibilitatea de a plati cu cardul biletele de calatorie.

Cardurile acceptate sunt Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro.

Plata biletelor de calatorie se face prin LibraPay. Plata biletelor on-line se poate face cu pana la 360 minute inainte de ora plecarii in cursa.

2. Conditii generale de transport

– Biletul sau vaucherul de transport, reprezinta un contract de transport între SIR IMPEX SRL si pasager. El este emis în momentul efectuarii platii integrale a calatoriei.

– Posesorul biletului sau a vaucherului de transport ia la cunostinta si accepta toate “Conditiile generale de transport” prezentate în continuare.

– Calatorii care achizitioneaza biletele de calatorie prin sistemul de plati online beneficiaza de reducere fata de achizitionarea serviciilor de transport direct de la masina.

– Biletul de calatorie sau vaucherul de transport nu poate fi anulat, el poate fi doar reprogramat contra unei sume suplimentare reprezentand diferenta dintre pretul intreg si pretul redus.

SIR IMPEX SRL este îndreptatita sa refuze transportul daca:
– Clientul este în stare de ebrietate .
– Clientul manifesta un comportament agresiv fata de angajatii SIR IMPEX SRL sau fata de ceilalti calatori.

SIR IMPEX SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzierile curselor si/sau pentrupierderile suferite de catre calator, ca urmare a acestor intarzieri. Orele de sosire depinzand de timpul de asteptare sau evenimente neprevazute în trafic:

-Controale ale organelor competente (Politia Rutiera, Autoritatea Româna Rutiera,ANAF, Registrul Auto Român, etc.)
-Conditiile dificile de trafic.

3. Regulament de transport

– Reprogramarea datelor sau a orelor de plecare se poate efectua cu cel putin 24 de ore înainte de plecare, clientul fiind obligat sa plateasca o suma suplimentara.

– Calatorii trebuie sa se prezinte la îmbarcare cu cel putin 15 minute înainte de ora de plecare.

– Calatorii nu au dreptul sa consume alimente sau bauturi alcoolice în mijloacele de transport.

– Biletul sau vaucherul de transport trebuie prezentat obligatoriu angajatilor SIR IMPEX SRL la fiecare îmbarcare.

– Neprezentarea biletului sau a vaucherului de transport atrage pierderea dreptului de calatorie
Un bagaj de dimensiuni mici este admis la transport in autocar, ca bagaj de mana.
– Bagajele de mana trebuie depozitate in spatiile special amenajate din autocar (nu sub
scaune sau pe intervalul dintre ele)
SIR IMPEX SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru transportul bagajelor de mana. Aceasta revine in intregime pasagerului, in afara cazului in care deteriorarea este din vina transportatorului si poate fi dovedita de pasager
SIR IMPEX SRL nu este responsabila in cazul pierderii sau deteriorarii de bunuri si obiecte de valoare cum ar fi: bani, bijuterii, obiecte de arta, camerele foto, video, computere, etc, aflate in bagajul de mana al pasagerilor.
Este interzisa folosirea aparatelor personale de radio, casetofoanelor, mini TV, video sau a instrumentelor muzicale in autocar. Utilizarea unui walkman sau a unui CD player este permisa numai in conditiile in care volumul sunetului nu deranjeaza ceilalti pasageri.

Copiii sub 14 ani trebuie sa calatoreasca insotiti de un adult.
Copii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre adulti sau in cazul in care detin un act notarial care dovedeste acceptul parintelui sau tutorelui pentru efectuarea calatoriei si numai daca tara de destinatie si/sau tara tranzitata in timpul calatoriei si Conditiile Generale de transport

Este interzis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului, folosirea bauturilor alcoolice, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj in indeplinirea in bune conditii a atributiiilor specifice, cauzarea de neplaceri sau discomfort calatorilor din autocar sau altor participanti la trafic.

Transport angajati

Sir Impex SRL va intampina cu servicii la si de la locul de munca. Experienta vasta acumulata ne recomanda ca fiind partenerul ideal in ceea ce priveste transportul angajatilor de la hypermarket-uri, fabrici si diverse alte companii care au un numar mare de angajati. Transportul este efectuat cu autocare si microbuze, in functie de cat de mare este grupul de persoane, iar autovehiculele se pot inchiria doar cu sofer.

Dotarile acestor mijloace de transport sunt cat se poate de moderne, astfel ca pasagerii se vor bucura de un drum linistit si relaxant pana la locul de munca, dar si inapoi spre casa. Serviciile noastre sunt foarte apreciate dovada fiind numarul mare de companii si persoane fizice care apeleaza la noi. Drept multumire, ne asiguram ca pasagerii sunt multumiti de conditiile in care se desfasoara transportul si incercam sa practicam tarife cat mai competitive.

De asemenea, conducatorii auto au experienta in acest domeniu, astfel ca acestia isi respecta programul cu strictete si fac tot posibilul sa ajunga la timp la destinatie in ciuda blocajelor rutiere si a traficului aglomerat. Astfel, activitatea companiei dumenavoastra nu va avea niciodata de suferit, promptitudinea fiind una dintre calitatile noastre principale.

Call Now ButtonSunati pentru rezervari